Legyen jobb szakorvosi ellátás Törökbálinton!

Törökbálinton  a szakorvosi ellátást alapvetően a Szanatóriumban lehet igénybe venni. Eddig is probléma volt, hogy amilyen ellátás ott hiányzik, ahhoz kölönböző helyekre (Budapest, Érd, Budaörs, Budakeszi...) kell elutazni, és ott is előfordult, hogy máshová irányították a beteget. Ráadásul a pandémia miatt az utóbbi időben többször szüneteltek a Szanatóriumban lévő szakrendelések is.

Évek óta üresen áll a József Attila utcában a volt orvosi rendelő épülete. Mivel az épület korábban már egészségügyi funkciót látott el, így meggyőződésünk, hogy kis ráfordítással alkalmas lenne szakorvosi rendelések biztosítására. Ezáltal egyrészt bővíthető lenne a helyben igénybe vehető ellátások köre, másrészt a járványhelyzetben is (amely akár évekig elhúzódhat!) biztosítható lenne az ellátások folyamatossága.

Kérjük, hogy amennyiben Ön is egyetért azzal, hogy a József Attila utca 35 szám alatti épületben kerüljön kialakításra szakorvosi rendelés, akkor írja alá a petíciót!

Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dávid Pálné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...