Legyen jobb szakorvosi ellátás Törökbálinton!

Törökbálinton  a szakorvosi ellátást alapvetően a Szanatóriumban lehet igénybe venni. Eddig is probléma volt, hogy amilyen ellátás ott hiányzik, ahhoz kölönböző helyekre (Budapest, Érd, Budaörs, Budakeszi...) kell elutazni, és ott is előfordult, hogy máshová irányították a beteget. Ráadásul a pandémia miatt az utóbbi időben többször szüneteltek a Szanatóriumban lévő szakrendelések is.

Évek óta üresen áll a József Attila utcában a volt orvosi rendelő épülete. Mivel az épület korábban már egészségügyi funkciót látott el, így meggyőződésünk, hogy kis ráfordítással alkalmas lenne szakorvosi rendelések biztosítására. Ezáltal egyrészt bővíthető lenne a helyben igénybe vehető ellátások köre, másrészt a járványhelyzetben is (amely akár évekig elhúzódhat!) biztosítható lenne az ellátások folyamatossága.

Kérjük, hogy amennyiben Ön is egyetért azzal, hogy a József Attila utca 35 szám alatti épületben kerüljön kialakításra szakorvosi rendelés, akkor írja alá a petíciót!

Köszönjük!

Az aláírással felhatalmazom Dávid Pálné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.