LEGYEN GOKART PÁLYA VERESEGYHÁZ ÉS SZADA KÖZT!

Többen azt gondoljuk hogy a Szadán megvalósulni kívánt gokart pálya kapcsán a "nem támogatók" aránya nem több mint a támogatóké, mindössze elnyomják azon embereket, akik támogatnák ezt a beruházást. Így létrehoztuk ezt a petíciót, amit írjon alá ha: 

Támogatja a Szada és Veresegyház közti területen megépíteni kívánt gokart pályát hiszen: 

- Nem a Natura 2000 területen kívánják megépíteni, hanem az előbb említett terület mellett, így ez közvetlenül nem rombolja a környezetet, továbbá, nem tesz nagyobb kárt mint az M3 autópálya vagy egyéb beruházások, hiszen a gokart pálya hangja sem nagyobb! 

- A beruházás több mint 1 kilométerre helyezkedne el a lakóövezetektől. A zajmérés alapján a zajterhelés bőven a megengedett határérték alatt van, továbbá többünk járt a mérés idejében a lakóövezeti pontokon, szabad füllel semmit sem lehetett hallani a zajból! 

- A gokart pálya csak gokart versenyeket szeretne tartani, nem az ellenzők által emlegetett autós versenyeket is, hisz erre a pálya alkalmatlan lenne! 

- A gokart pálya zajvédelemmel lenne ellátva, továbbá számos dísznövény és fa kapna helyet a pálya körül, és annak területén!  

- "A Hungaroring zaját is lehet ide hallani, hát akkor még ezt!" - A Forma1 nem összehasonlítható ezzel. A Forma1-es autók 900 lóerősek, míg a gokart autók 15(!), továbbá gokart autóval a pályán egyszerre 10 tartózkodik, meg a Forma1-en 20 autó. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a Hungaroring magasan fekszik, nincs zajvédelemmel ellátva, ezáltal minden tényező kedvez a hangterjedésnek. Ez a gokart pálya esetében nem áll fenn! 

- A pálya mellett a beruházó létre szeretne hozni egy KRESZ-pályát, ahol a gyermekek tanulhatnánk, továbbá egy biciklipályát is! 

- "Az ingatlanom ára csökkenni fog!" - Biztos? Veresegyház egy kedvelt település, elhihetik hogy sokak álma ideköltözni! Jelenleg 40-50 millió forintért vásárolnak itt ingatlanokat, és sokan megvennék az Önök házát a gokart pálya ellenére is! A Hungaroring közelében egyébként 20%-kal növekedtek az ingatlanárak! Azt gondoljuk, Veresegyház esetében értékcsökkenésről beszélni felesleges, ugyanis az ingatlanok értéke évről-évre csak nő! 

- Veresegyház hatalmas település, rengeteg fiatallal. Egy programot, élményt vennénk el az emberektől azáltal, ha megvétóznánk a beruházást. Azt gondolom, egy városnak fejlődnie kell! Továbbá - itt vannak zajjal járó tevékenységek, hiszen nem tanyán élünk ahol csak a madárcsicsergést és malacröfögést hallgatjuk! Az M3 autópályának egyébként sokkal zavaróbb és halhatóbb a zaja, de az természetesen senkit nem zavar, hiszen azon járnak dolgozni Budapestre. 

veszpremgokart.ha_816_.1_.exact726w_2.jpg

 

Írja alá Ön is, ha támogatja! A petíciót eljuttatjuk a szadai és veresegyházi Önkormányzathoz, továbbá a leendő beruházóhoz is! 

FIGYELEM! Az aláírása csak akkor kerül be a rendszerbe, ha az Ön által megadott e-mail címén visszaigazolja az aláírását! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ádám Kovenyec, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...