Legyen elég az írásbeli nyelvvizsga a plusz pontokért!

Szeretném, hogy elég legyen az írásbeli nyelvvizsga a továbbtanuláshoz szükséges plusz pontokhoz. A vírus miatt, több szóbeli nyelvvizsga is elmaradt, így egyre kevesebb lehetőség marad elmenni szóbelizni, ezért nincs több esély az esetleges elrontott szóbeli esetére, illetve a szóbeli vizsga alatt a vírus ugyan úgy fertőz. A szóbeli nyelvvizsga esetén sokszor másik városokból, falvakból jönnek a diákok, tanárok így könnyen terjeszthetik a vírust egymás között. Valamint tavaly is ez az intézkedés volt érvényben.

Az aláírással engedélyezem Mohácsi Emese, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.