Legyen egyirányú forgalom a szigetszentmiklósi Ádám Jenő sétányon.

Mi, a szigetszentmiklósi Ádám Jenő sétány és annak környezetében élők nyomatékosan kérjük, hogy az önkormányzat haladéktalanul intézkedjen az említett sétány teljes hosszán, a kizárólag egyirányú forgalomú közlekedés megvalósítására, szabályozására! Nem, hogy sétányként, de még normál utcaként is teljeséggel alkalmalmatlan az említett szakasz gyalogos közlekedésre az útszakasz keskenysége és járdák teljes hiánya miatt. Amellett, hogy a helyi lakosságnak minden nap életveszélyes itt a gyalogos közlekedés, a turistáknak a szezonban egyaránt óriási veszélyt jelent. Ha baleset történik, az az illetékes hatóság felelősége is lesz! Ezen kívül a szakaszon álló épületek, családi otthonok is rohamosan tönkre mennek a frekventált forgalom miatt. Mivel az ellentétes irányból érkezők nem is tudnak tovább haladni egymás mellett, csak ha az egyik autó félreáll, ezért technikailag is alkalmatlan a sétány a kétirányú forgalomra. Fentiek figyelembevételével kérjük a haladéktalan intézkedést!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Miklos Gundy, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook