Legyen béke, legyen vége az orosz-ukrán háborúnak!

Tudom, hogy csupán egyetlen átlagember vagyok a 7,9 milliárd közül, de én is azok közé tartozom, aki az emberek és a népek közötti tevékeny béke híve.

Hiszem, hogy a döntő többséghez tartozom. Ezért tisztelettel arra kérem a világ vezetőit, hogy haladéktalanul érjék el, hogy Oroszország, az USA és Ukrajna (s amennyiben szükséges a NATO) vezetői azonnal üljenek közös tárgyalóasztalhoz. Addig pedig ne álljanak fel, amíg meg nem egyeznek azokban a feltételekben, melyek elégségesek mindegyik fél számára a háború beszüntetéséhez, Oroszország, Ukrajna és a környező államok biztonságához.

Ezután kezdjen az orosz és az ukrán nép egymással hosszú távú és moderált beszélgetést a több évszázados közös történelmi és személyes múlt feldolgozására, programokat és mozgalmakat egymás megbecsülésére, a barátság felépítésére!

Kezdjenek beszélgetéseket a közép-kelet európai országok vezetői és népei is a közös történelmi és személyes múlt feldolgozására, indítsanak programokat és mozgalmakat egymás megbecsülésére, a barátság felépítésére!

A befektetőket és a spekulánsokat pedig arra kérem, hogy most nagylelkűen ne azt figyeljék, hogy a térségben mikor adódik jó lehetőség nagy földterület vagy épített ingatlan olcsó felvásárlására, a hazaiakat megelőző piac egyoldalú megszerzésére. Most csak egyszerű segélyt adjanak, minden további feltétel és haszon nélkül! Mert jobb adni, mint kapni.

Azért imádkozom, hogy a Mindenható tegye irgalmassá az orosz, ukrán és amerikai vezetők szívét egymás iránt, hogy ők is - és az emberek is - békére leljenek.

Azért imádkozom, hogy mi, akik a háborúhoz közel élünk, ne tegyünk semmi olyat, amivel a háború folytatásához járulunk hozzá, de mindazt értsük meg és tegyük meg, amivel a megbékélés útját építjük.tárgyalóasztal.jpg

Az aláírással felhatalmazom Háló Gyula petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.