Tiltakozzunk a Mandulás lakópark megépítése ellen! - Inkább szabadidőközpontot létesítsenek!

Nemrég a Pécsi Közgyűlés Városfejlesztési Bizottsága elé került az ötlet, hogy egy Mecsekben, a Mandulástól délre található természetvédelmi területen (korábbi kemping helyén) átminősítéssel lakóparkot építsenek. Szerencsére a kormányközeli ÖPE és a balliberális Momentum is nemmel szavazott, csak a DK egyetlen képviselője helyeselte a beruházást. Egyébként a lakópark ötletét korábban az MSZP vetette fel, akkor amikor még városvezető párt voltak. Akkor Dunántúli Napló olvasóinak 78%-a nemet mondott a beruházásra.

Az átminősítésre váró 3 hektáros telken a szocialista kötődésű Amandula Kft. 23 egy lakásos különálló ingatlan építését tervezi - a lakóparkhoz tartozó utak mellett.

Péterffy Attila polgármester átadta a döntési lehetőséget a képviselőtestületnek, ahol sajnos csak az Orbán vezette NER-hez és a Gyurcsány vezette balliberális tömbhöz tartozó képviselők ülnek.

Ha ők nem, akkor legalább mi mutassuk ki a nemtetszésünket! Ne vágjanak ki fákat! A Mi Hazánk Mozgalom lakópark helyett szabadidőközpont létesítését javasolja.

Ipacs Sándor a Mi Hazánk Baranya 2-es képviselőjelöltjének programjában a turizmus is szerepel, sőt bemutatkozó sajtótájékoztatójában kifejezetten utalt a Mandulástól délre található régi kemping tervezett sorsára. A Mi Hazánk Mozgalomra jellemző, hogy nem érdekeket, hanem embereket képviselünk, így például stadionok helyett minden 500 fő feletti településre egy mini sportpályát építenénk. Ez még feleannyiba sem kerülne, mint a jelenlegi kormány stadion építési és fenntartási költségei.

A MI HAZÁNK MANDULÁS-PROGRAMJA, AMIBE ALÁÍRÁSÁVAL BELEEGYEZIK:

  1. Ne vágjanak ki jelentős mennyiségű fát!
  2. A kemping romjait takarítsák el.
  3. A már meglévő tornapálya folytatásaként építsenek futópályát!
  4. Az úthoz közeli nem túl lejtős sávban legyen futball- és kosálabdapálya!
  5. Biztosítani kell, hogy a kikapcsolódni vágyók külön útvonalon sétálhassanak és padra ülhessenek le, ha akarnak!
  6. Csak egyetlen épületet építsenek ahol WC és elsősegély-pont, büfé, illetve egy porta található!
  7. A busszal való megközelíthetőséget az önkormányzat biztosítsa!
  8. A beruházás forrásait Magyarország Kormánya biztosítsa!
  9. A közbeszerzés adatai legyenek nyilvánosak, átláthatóak!
  10.  Polgárőrök, rendőrök gondosodjanak a közbiztonságról!Most mutassa meg Hoppál vagy Péterffy, hogy meddig ér el a keze! Írd alá, hogy nyomást gyakoroljunk a politikusokra!

 


Mi Hazánk Mozgalom - Pécs    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mi Hazánk Mozgalom - Pécs petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...