Kutyafuttatókat Érdre!

Legyenek Kutyafuttatók Érden! 

infographic-dog-world-records-revealed-l-mzv5gw.jpeg

Kedves Érdiek!

Sokan vinnénk kutyáinkat biztonságos helyre sétáltatni, de városunkban erre sajnos nincs lehetőség! Egy ilyen lekerített zöldterület nemcsak az ő javukat szolgálná, hanem a lakosság azon részét is, aki nem szívesen találkozik póráz nélküli kutyákkal és sétáltatóikkal.

Egy kulturált kutyafuttató minden érdi lakos érdeke lenne, hiszen a szigorodó kutyatartási feltételek mellett is lehetne egy hely, ahol a kutyások összegyűlhetnek, és elengedhetik kedvenceiket, a kutyátlanoknak pedig ezáltal elkerülhetnék az állatokat, amennyiben így kívánják.

 

A kezdeményezéssel az aláírók az alábbiakat szeretnék elérni, és kérvényezni az illetékes hatóságoktól:

  • kijelölt és elkerített kutyafuttatók kialakítását a biztonságos kutyasétáltatás, valamint a balesetek megelőzése érdekében Érd több pontján;

  • a kutyafuttatók rendelkezzenek padokkal, közvilágítással és hulladékgyűjtési lehetőséggel a kutyasétáltatók, valamint itatóhellyel a kutyák kényelme érdekében;

 

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy Érdnek szüksége lenne egy vagy akár több kerítéssel elzárt kutyafuttatóra, támogassa jelen petíciót!

 

Köszönöm a részvételt!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Andrea Barta petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...