Jobb menetrendet szeretnénk Lajosmizse és Kecskemét között

A tanévben problémát okoz a reggeli időszakban a Máv és a Volán menetrend. Szeretnénk elérni hogy a Máv felfigyeljen ránk és a reggeli Ócsa - Lajosmizse között közlekedő vonatot Kecskemétig közlekedtessék, illetve a déli órákban egy új vonatpárt, és a délutáni órákban +1 vonatpárt tegyenek Lajosmizse és Kecskemét közé. Gondoljon bele ha esetleg Hetényegyházán vagy ménteleken lakik, de akár Máriavárosban Kecskeméten. A buszmegállóig több idő a séta mint a vasútállomásig, a busz esetenként előbb jön, mint a menetrendben feltüntetett időpont, a vonat ha előbb is jön megvárja a menetrendben feltüntetett időt. Sokkal de sokkal kényelmesebb lenne az utazás, reggel korábban beérhet a megyeszékhelyre, nem kell kapkodni, ha délben végez nem kell 2 órát várnia a következő vonatig, ha a lekési a délutáni vonatot nem kell törni a fejét azon, hogy is jusson haza, mert nemsoká indul a következő. Mutassuk meg a Mávnak, hogy szükség van a menetrend kibővítésre, és egy jobb utaskomfortú motorvonatra.

Az aláírással engedélyezem Sík István, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.