Köztér Telkiben

Kedves Telki Polgárok!

2021. novemberében indult kezdeményezésünk a Telki ifjúsági közösségi tér megvalósítása érdekében, azóta a célra egy alapítvány is létrejött: a Ma Nyitva Vagyunk alapítvány. 2021. decemberében kezdtünk hivatalos megbeszéléseket a Telki Önkormányzattal a 2089 Telki, Fő utca 12. (régi orvosi rendelő) épületével kapcsolatban, mely otthont adhatna a megálmodott köztérnek. A koncepciónk kész, elétek tárjuk:

Kérjük, hogy amennyiben egyetértesz a célkitűzéseinkkel, támogasd aláírásoddal Te is a kezdeményezést. Legyen egy helye a fiataloknak is Telkiben!

Köszönjük, a szervezők

hello@manyitvavagyunk.hu    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom hello@manyitvavagyunk.hu petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.