Közösen a Szociális Területért "TÁMOGATÓ AKTIVISTA" csatlakozás

Tisztelt Honfitársak!

Csatlakozzatok "TÁMOGATÓ AKTIVISTA" -kén, a Közösen a Szociális Területért összefogás közösségéhez, jelen "petíció" aláírásával!

Olyan magánszemélyek, szervezetek jelentkezését várjuk, akik a helyi demonstrációinkban, akcióinkban tevékenyen is részt kívánnak venni!

2013. 07.23. napján nyolc szervezet összefogásával Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság alakult, (SZÁDEMBIZ_ nyilatkozat_2013.07.23..doc - Google Drive) melyhez azóta több szervezet is csatlakozott.

A bizottság a nyilvánosság érdekében a Közösen a Szociális Területért facebook oldalon publikálja a bizottság munkáját, akcióit.

Szervezetek a kszt@gmail.com címen jelezhetik csatlakozási szándékukat.

Az oldalon több magánszemély is kifejezte csatlakozási szándékát az összefogáshoz, ennek érdekében hoztuk létre ezt az oldalt, itt mindenki jelentkezhet.

Örülnénk, ha minél többen nevükkel együtt vállalnák a csatlakozást. Ha féltek a személyetek vagy tagjaitok elleni retorzióktól (amit el tudunk képzelni és meg tudunk érteni), akkor akár anonim módon is csatlakozhattok, a tényleges akciókhoz.
(Az anonimitás annyit jelent, hogy a petíció aláírásával sem feltétlenül nyilvános az aláíró neve, a külső szemlélő nem láthatja, hogy ki is a jelentkező, tehát elkerülhető az esetleges retorzió.)
Amennyiben az anonimitást választod, az aláírás alkalmával ne felejtsd el a „Aláírásod nyilvános?” kérdésnél NEM-et bejelölni!

Kérünk mindenkit, hogy csak azok jelentkezzenek, akik aktívan részt kívánnak venni a munkában, mert így tudunk akciózni.

 

A kapcsolat felvétel érdekében kérjük az aláírókat, hogy az aláírást követően írjanak egy bejelentkező emailt a tamogatoaktivista@gmail.com címre. (Az aláíráskor megadott email cím nem nyilvános, mi sem látjuk).


A csatlakozók e-mail értesítést kapnak akciókról, amire visszajelzést kérünk!

A FÓRUM oldalon várjuk hozzászólásaitokat a szociális ágazatról, problémáitokról, javaslataitokról.

A bizottság gyűjti az aláírásokat a Szociális ágazat anyagi és erkölcsi elismerése érdekében indított petícióhoz is.

 

 

Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság

 

 

Jelen "petíció" aláírásával csatlakozom a Közösen a Szociális Területért közösségéhez, mint TÁMOGATÓ AKTIVISTA:

 


Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook