Közbiztonság

Tisztelt Adácsi lakosok!

Sajnos kis falunkban egyre több,szinte minden napossá vált a betörések sorozata. Sajnos az én családom is elszenvedője ennek az esemény sorozatnak idén már másodjára. Nem régóta lakunk itt,nincs egy éve de amit látunk és hallunk minden nap már fel háborító. Ott tartunk hogy baltával az ágy mellett kell aludnunk mert a betörőknek semmi sem szent. Sajnos nem mindenki tudja megtenni hogy bekameráztatja az udvart,házat.
Mivel ilyen sok a betörés,ezzel a petícióval szeretném felhívni a Polgármester figyelmét a közbiztonság fontosságára! Esetlegesen egy kamera rendszer felépítése a faluban,nem csak a központban,minden utcában. A polgárőrők,rendőrség minden napos járőrözését kérnénk.

Alá írásával támogat azzal hogy élhetőbb legyen Adács,ne keljen a minden napos betörés miatt félni.
Ezt a petíciót el fogom juttatni a Polgármester úrnak.

Köszönettel: Bozsik Zoltánné adácsi lakos

Az aláírással felhatalmazom Bozsik Zoltánné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.