KÖVETELJÜK, HOGY VALÓDI JÁRVÁNYÜGYI SZAKEMBEREK TÁJÉKOZTASSANAK!!!!

Az Operatív Törzs mai tájékoztatója FELHÁBORÍTÓ és ELKESERÍTŐ volt egyszerre. Nem adnak információt az elhunyt koronavírusos betegről, csak annyit, hogy meghalt. Nem adnak infót arról, hogy a vele érintkező kórházi személyzettel mi van. Nem adnak infót arról, hogy érvényes-e az a protokoll, amit korábban ők mondtak, hogy 4 feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy valakit teszteljenek. Nem adnak infót arról, hogy miért csak az intenzív osztályon derült ki az egyik beteg lányáról, hogy maga is fertőzött. Ellenben kioktatnak, megmondják az újságíróknak, mit tegyenek.

SZÉGYELLEM, HOGY ILYEN KORMÁNYA VAN MAGYARORSZÁGNAK!!!

KÖVETELJÜK, HOGY JÁRVÁNYÜGYI SZAKEMBEREK TÁJÉKOZTASSANAK AZ AKTUÁLIS HELYZETRŐL!!!

Az aláírással engedélyezem Márványi Emese, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.