Kötelező Nyári Gyakorlat megszüntetése a 2019/2020-as tanév tanulói számára.

Sziasztok, mint azt jól tudjátok hogy tanév végén a 10.-es és a 11.-es tanulók(szaktól fuggően) kötelezve vannak hogy elvégezzék a nyári gyakorlatot. Mi azt akarjuk elérni hogy ebben az évben ezt szüntessék meg vagy halasszák el. Nem dőlhetünk hátra a vírus enyhülése miatt, amíg ez a vírus Magyarországon van addig ki vagyunk téve annak hogy bármikor elkaphatjuk. Mi nem akarunk kockáztatni, ha te sem akarsz akkor kérlek írd alá ezt a petíciót és együtt elérhetjük az IDEI NYÁRI GYAKORLAT FELFÜGGESZTÉSÉT.

Az aláírással engedélyezem Tarnócz László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.