Köszönjük szépen Orbán Viktor munkáját!

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

 

Nyilvánvaló, hogy ön Miniszterelnök Úr nem leépítette a demokráciát, hanem éppen, hogy a legjobb indulattal és igyekezettel megpróbálja a volt kormányok alatt lenullázott, megnyomorított, meggyalázott nemzetet felemelni. Miniszterelnök úr! Az ön nevét a Haza tisztességes többsége imáiba foglalja.

 

HÁLA ÉS KÖSZÖNET önnek, mert önfeláldozóan kimentette a Hazánkat abból a csődhelyzetből, amibe a portugálok, olaszok, spanyolok és görögök (PIGS államok) kerültek.

 

Az elnyomorító, gyarmati sorba züllesztő, hazug, aljas gyurcsányi, Bajnai-féle kormányzás helyett, példát mutatott az egész világnak, így Európának is a Haza iránti elkötelezettségből és hazaszeretetből.

 

Már Európa is kénytelen elismerni, hogy az egyedülálló magyarországi  kétharmados többséget nem tudja földbe döngölni.

 

HÁLA ÉS KÖSZÖNET Orbán Viktornak és a Fidesznek, hogy kitart a gyurcsányi (szemkilövető), módszeresen leépítő diktatúra helyett a valódi demokrácia újraélesztésében.

 

HÁLA ÉS KÖSZÖNET Orbán Viktornak, hogy a legpozitívabb emberi tulajdonságokra építve, hittel és szeretettel példát mutatva előhívta az emberek többségéből a szolidaritást, ami a végeláthatatlan békemenetekben csúcsosodott ki.

 

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK Orbán Viktornak, hogy- az  eladósított, lenullázott, nyomorba taszított, hiszékeny, devizaadósságba kergetett százezreit- kimenekíti a reménytelenségből.

 

HÁLA ÉS KÖSZÖNET Orbán Viktornak, hogy a kezébe adott politikai tőkét a Haza ismételt felvirágoztatására, az emberek életminőségének javítására, szellemi és erkölcsi körülményeinek jobbítására, önös érdekeit félretéve az egész Haza javára használja fel.

 

HÁLA ÉS KÖSZÖNÖET Orbán Viktornak,

 

hogy ebben a szörnyű járványban is segíti a magyar embereket és becsületesen megvédi az országot.

 

ISTEN ÁLDJA ÉS SEGÍTSE MEG A MINISZTERELNÖK URAT!

 

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK

!


Berencsi Péter És Magyarország Állampolgárai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Berencsi Péter És Magyarország Állampolgárai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook