Koronavírus teszt + Vitaminok ingyen alanyi jogon

inbound367873104.jpgKÉRLEK, ÍRD ALÁ, AMENNYIBEN EGYETÉRTESZ!

Járványügyi Támogató Csomag Alanyi Jogon

1. A hivatalos vészhelyzetre és világjárványra tekintettel mindenki alanyi, emberi, állampolgári jogon meg kell hogy kapja a koronavírus teszt lehetősègét ingyenesen, feltételek nélkül. Aki feltételeket és pénzt kér tesztelésért, gazdasági visszaélést követ el: büntetendő.

2. Plusz nagy dózisú vitamincsomagot ingyen. C Vitamin, összes B, Szelén  K2, D. Utóbbi a karantén miatt kifejezetten fontos! A nagy dózisú intravénás C vitaminnal kapcsolatban nagy eredményekről számol be a külföldi sajtó. Kérésre jár!

3. Friss hazai gyümölcs és zöldségcsomag hetente!

4. Ingyen maszk, fertőtlenítő ès kesztyű is a csomag része kell legyen.

Az állam kötelessége, a befizetett adók, TB-k, társadalomvezérlő funkciòja révén ezt az alapjuttatást lakosai számára biztosítani. Számtalan üres stadion milliárdokat igénylő fölösleges elköltése után kiváltképp. 

Olaszországi példa!!!

https://index.hu/techtud/2020/03/18/az_eszakolasz_kisvaros_ahol_teljes_koru_tesztelessel_sikerult_megszuntetni_a_jarvanyt/

2020. március 18. Budapest

 

Dr. Berényi Aurélia

info@aureliaberenyi.com

multidiszciplináris társadalomtudós, termèszetjogász, jogfilozófus, környezetvédő, személyiség- és társadalomfejlesztő, multinacionális diplomata, politikus

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Aurélia Dr. Berényi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook