Korábbi sávhasználat visszaigénylése

Kedves Szülők/Hozzátartozók!

A korábbi években 1,5-2 sávot használhattunk a mélyvizes úszásoktatás során. Az idei tanévnek is ennek az ígéretével vágtunk neki, azonban ez az utolsó pillanatban akadályokba ütközött. Habár augusztusban még biztosítottak minket a helyeket illetően, szeptemberre ezt mégis megváltoztatták. Mivel mindenekelőtt a minőségi oktatást és a gyermekek igényeinek kielégítését tartjuk szem előtt, ezért szeretnénk, hogyha a korábbi sávhasználat jogát visszakapnánk.

Ezért arra kérünk mindenkit, aki egyetért velünk, hogy ennek a petíciónak az aláírásával támogasson minket.

Vasi Delfinek Sportegyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Vasi Delfinek Sportegyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.