Kiskapud-Herosz Ózdi szervezet, állatmenhely működtetésének támogatása

Tisztelt Mindenki!

Nagyon sokan ismerik a kiskapudi állatmenhelyet, jómagam is. Ez most Róluk szól.
Mégis had mondjak pár szót azoknak, akik talán még nem hallottak a történetükről. Elszeretném mondani, én hogy látom Őket, és tudom, hogy több száz ember ért velem egyet. 

Két nagyon kedves ember életéről, sok kutyáról és macskáról van szó. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy személyesen ismerem Őket. Két ember, aki hatalmas teherbírással van megáldva. Két ember, akinek hatalmas szíve van. Két ember, aki nem ismer lehetetlent. Két ember akinek nincs pihenés, nincs nyaralás, nincs szórakozás, nincs szabadidő, nincs megnyugvás. Nincs megnyugvás, mert nap mint nap kidobott, bántalmazott állatokat mentenek. Nincs megnyugvás, mert sokszor bántják Őket annak ellenére amit tesznek, (életeket mentenek). Rengeteg kutyájuk, macskájuk van. Valóban. De mind-mind oltva, ivartalanítva, rendesen táplálva és ami a legfontosabb, szeretve van! Számtalan állatot adtak már örökbe, szerető, gondoskodó családnak, (szeretném kérni majd az Ő aláírásukat is). És most sincs megnyugvásuk, mert megtámadták Őket. Belerúgtak a vérző sebeikbe, ahelyett, hogy segítenének. A város vezetősége hivatalos vizsgálatot kér az állategészségügyi hatóságtól. Ők ezzel segítenek. Úgy gondolom, nem ellehetetleníteni kellene Őket, hanem segíteni a fejlődésben. Ha valamilyen előírásnak nem felelnek meg, akkor segítő kezet nyújtani, támogatni és nem bezáratni kellene egy menhelyet. Én jártam náluk, láttam a körülményeket. Soha nem is mondták, hogy minden rendben van. Viszont azok az állatok boldogok, hogy rájuk talált ez a két ember és újra gondoskodik róluk valaki. Ha ők nem lennének, a kutyák, cicák továbbra is az utcán maradtak volna, vagy bele sem gondolok hol.. Igyekeznek, de hogyan is lehetne ennyi állat mellett mindennek eleget tenni két ember erejéből? Segítségre és nem támadásra van szükség! Mi lesz akkor a sok összetört, csalódott, majd újra bízni tudó állattal? Menhely. A nevében van. A segítésről szól. Ez az életük. Az állatok élete. Kérek Mindenkit, segítsék az aláírásukkal a menhely további működtetését.

Köszönöm!


Kiskapud-Herosz Ózdi Szervezete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kiskapud-Herosz Ózdi Szervezete, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook