Kiállunk a pomázi közszolgálati városi televízió mellett!

IMG_20210507_113011081_HDR~3.jpgAlulírottak arra kérjük Pomáz Város Önkormányzatának képviselőtestületét, hogy biztosítsa Pomázon a városi televízió közszolgálatiságának megmaradását!

Nem értünk egyet azzal a szándékkal, hogy 2021. augusztusától közszolgálati helyett önkormányzati televíziót finanszírozzon a város!

Kifejezetten ellenezzük, hogy egy új vezetés a saját politikai érdekeinek megfelelően irányítása alá vonja a helyi műsorszolgáltatót, elvegye a szerkesztői szabadságot. Pomázon erre nem volt példa, ezidáig minden önkormányzat biztosította a városi televízió függetlenségét.

A városban 27 éve működő  Pomáz TV az országos és a helyi aktuálpolitikai érdekektől függetlenül nyújt kiegyensúlyozott tájékoztatást, megfelelve a szigorú közszolgálati feltételeknek.

Kérjük a jelenlegi városvezetést, hogy hallja meg a pomáziak hangját és ezután is kizárólag olyan szolgáltatóval kössön szerződést, amely vállalja a közszolgálati műsorkészítést!


Pilisi Nemzeti Keresztény Egyesület Elnöksége képviseletében: Óváryné Herpai Dóra alelnök    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével