Az ÁLLATGYILKOSSÁGOK ne maradjanak BÜNTETLENÜL! Írd alá!

Sziasztok!


Ezt a petíciót azért hoztuk létre, hogy kinyilvánítsuk, az országban elkövetett állatkínzások feldühítenek minket és mélységesen elítéljük azokat. Továbbá az utóbbi pár hónap a Bocskaikertben történt állatkínzások inspiráltak minket, amelyek során végül az Incike nevű, még az első életévét be nem töltött macskánkat keresztül lőtték légpuskával (ráadásul mindezt vélhetően a saját kertünkben történt, ahol éppen 3 személy is tartózkodott), amely sérülésbe sajnos a műtétet követően a macska belehalt. (Itt direkt nem azt írtuk, hogy elpusztult.) Incikét ekkorra már másodjára lőtték meg 2 héten belül, az anyját pedig 1 héttel előtte lőtték hátba, vélhetően ugyancsak a saját kertünkben. 

Az alábbiakban olvasható cikk óta, a képen látható, már nem élő Incike testvérét, Fincikét eltört gerinccel találtunk meg a kertünkben. Ő sem élte túl. Ebben az esetben a sérülés okát persze nem tudjuk, de gyanús. 
 
Amennyiben ez felháborít, dobj egy petíció kitöltést és oszd meg, hogy minél többen legyünk!
 
A petíciót a Bocskaikerti Polgármesteri Hivatalnak, augusztus 9-én 09:00-kor, előzetes egyeztetés útján fogjuk átadni. A petíció elfogadásával a városvezetés is állást foglal az állatkínzások ellen. 
 
Köszönjük szépen!

2E18D35D-8BE7-41E3-843F-72FA48869399.jpeg

Az ügykezelő szervezet: https://tunderkoralapitvany.hu/

Az eset: https://debreceninap.hu/helyi/2021/05/22/brutalis-macskakinzas-bocskaikertben-a-kerites-mogul-lottek-be-a-telekre-jutalmat-kap-a-nyomravezeto/?fbclid=IwAR2bL5B3Gu2scJ368PKH2j6msX0ljsghXu0jYT81OJP452cYElO-_7mBx-g

 TV2 Riport: https://youtu.be/kzyoDlEbuYQ

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Tóth Ferenc láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...