Kiállás a Budapest XXI kerületi Széchenyi István Általános Iskola Igazgató Varga Veronika mellett

Tisztelt Szülők! Pedagógusok! Miden Támogató és Érintett!

Budapest XXI. Kerület Széchenyi István Kéttannyelvű Általános Iskola (1212 Budapest Széchenyi István u. 93.) szülői közössége, ennek a petíciónak a benyújtásával kezdeményezi, hogy a jelenlegi igazgató, Varga Veronika igazgatói pályázatának visszautasítását vonják vissza és a következő 5 évre Őt nevezzék ki intézményvezetőnek. Az igazgatónő munkájával a szülői közzösség elégedett és az eddigi munka folytatását szeretné.

A petíciót Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter úrnak, Maruzsa Zoltán államtitkár úrnak, valamint Tóth János úrnak a Dél-Pesti Tankerületi Központ vezetőjének nyújtjuk be.

Kérem támogassátok a petícióban megfogalmazottakat!

Ezzel hozzájárulhattok a kezdeményezés sikeréhez.

Az aláírásgyűjtés 2021.07.11-én(vasárnap) lezárul.

Köszönjük a segítséget és a támogatást!

Széchenyi Iskola szülői közössége

Kószó Otilia Széchenyi Iskola SZMK elnöke    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Kószó Otilia Széchenyi Iskola SZMK elnöke petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.