Kezdődjön 1 héttel később a szegedi Borfesztivál!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden szegedi legjobban várt időszaka a Borfesztivál. Az ország legnagyobb bormustrájára több tízezer ember jön minden évben, és fantasztikus lehetőség ez mind a borászoknak, mind pedig a szegedi turisztikai élet szereplőinek is (taxisok, szállásadók, vendéglátósok...stb) plusz bevétel generálására.

Azonban az elmúlt években már szinte menetrendszerű volt, hogy az ünnepség első felét - amelyet május közepétől tartanak - mindig elmosta az eső. A heves viharok, nem egyszer veszélyes helyezetek elé állították a kilátogatókat, számtalanszor kellett félbehagyni a borünnepet - tönkretéve így mind az ünneplők, mind a kiállítók napját.

Ezért ezúton kérjük Dr. Botka László Polgármester Urat, hogy a jövőbeni rendezvényeknél tolják el a Borfesztivál kezdési dátumát 1 héttel  (május végére), amikor általában már sokkal jobb szokott lenni az időjárás!

Ez minden szegedi és ide vendégségébe érkező turista érdeke is.  

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szerencsés Tilla petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...