Kérjük vissza Dr. Horváth Veronikát a Jóban Rosszban sorozatba!

Dr. Horváth Veronikát a tv2-őn futó Jóban Rosszban, napi sorozatából ismerhettük, meg akit eleinte egy szerény visszahúzódó rezidenslányként ismerhettük meg de, az idők folyamán nem csak egy szemrevaló okos orvosnővé nőtte ki magát, akire a szakmai sikereken kívül a szerelem is rátalált, hanem a gyermekáldástól is csak egy hajszál választotta el. Ugyanis miután megismerte az elárvult Kozma Lucát és elhatározta, hogy adoptálja a kislányt az eközben Csillagkúton megjelenő örök fényesség egyházának nevezett szekta vezetői is megjelentek, hogy a kis Luca távoli rokonainak adva ki magukat, magukkal vitték hogy a kiválasztott szerepet szánva csoportos öngyilkosság keretében tűzhalálba vezetésre, kényszerítsék a kislányt. Azonban miután Dr. Fehér Konrád a Csillagvirág klinika pszichiáterének segítségével sikeresen kihozta Lucát a szektából és Veronkának ismételten lehetősége lett volna magához vennie ezúttal Veronkát, szólította Erdélybe az édesapja betegsége, amit a ballul sikerül rendőrségi akció során megszökött szektavezér is kihasznált és elrabolta az éppen vonatra szálló Veronkát, hogy a szekta új búvóhelyére hurcolva vele hajtsa végre aljas tervét.

Azonban mi a sorozat nézői e petícióval szorgalmazzuk, annak kiderítését, hogy azért nincs meg Veronka holteste, mert csodával határos módon, túlélte az örök fényesség egyháza által szervezett csoportos öngyilkosságot, aminek következtében bekerült egy Szlovákia égéscentrumba. De mivel a hosszú hónapokon át, tartó lábadozás után az ottani orvosok már nem tudnak mit kezdeni a súlyos égési sebeivel, kerüljön vissza Csillagkútra, ahol Varga Balázshoz hasonlóan rajta is Dr. Wágner Zoltán neves plasztikai sebész, végezze el az utolsó plasztikai műtétet így adva vissza a reményt, Veronkának hogy visszakapja az arcát, és egészségesen térhessen vissza Lucához.

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )