Kérjük, hogy Tököl Város Önkormányzata szólítsa fel a környéken működő vadásztársaságokat, hogy a menhely közelében, kutyusaink nyugalmának érdekében szüntessék be a vadászatot!

Kedves Támogatóink, Barátaink! Kérnénk szépen minél többen írjátok alá petíciónkat, hogy a vadászat beszüntetésre kerüljön a tököli Elek-Ágh Állatmenhely közelében! Vadászatok alkalmával védenceink rettegve menekülnek, próbálnak elbújni és sajnos olyan is előfordult, hogy kétségbeesésükben sérüléseket okoztak maguknak. Többször előfordult, hogy szintén a vadászatokon meglőtt, sérült madarak is menhelyünkön keresnek menedéket, vagy nálunk ér véget életük.

Gergics Marica, Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Gergics Marica, Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.