Kérjük a Kuzey-Güney Tűz és Víz 2. évadát a STV2-től!

A SuperTv2 elkezdte vetíteni a Kuzey-Güney Tűz és Víz című török sorozat 1. évadát, ami sok nézőt a tévé képernyője elé szögezett. További forrásokból kiderül, hogy a 2. évadot nem kívánja (mostanában) sugározni a csatorna. Ezzel úgymond értelmetlenné teszi az 1. évadot is, hiszen valamit azért kezdünk el nézni, mert kíváncsiak vagyunk a történet befejezésére. És mivel tudjuk, hogy folytatódik, sokan szeretnék végignézni. A történet pont most fordul át az izgalmas, érthető pozícióba. Így a felénél abbahagyni a nézőkkel szemben nem fair. Nagyon remélem, hogy minél többen aláírjuk ezt a petíciót és a csatorna szerkesztősége figyelembe veszi a nézők kérését! Fogjunk össze!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Varsányi Gabriella, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook