Kerékpárút Haraszti és Taksony között

Dunaharaszti és Taksony között mind a turisztikai mind a hivatásforgalmi kerékpáros közlekedés jelentős. Az útpálya állapota és a megnövekedett forgalom miatt nagyon szükségszerű lenne egy útpályától különválasztott kerékpár- és gyalogos út megépítése. Nagyon sokan járnak át a hétvégén a taksonyi tanösvényre, a lovardához és elég sokan dolgoznak harasztiak is Taksonyban, illetve Taksonyiak Harasztin. A Dunaharaszti belterületi szakaszán is ki kellene építeni a kerékpárutat legalább azon a szakaszon, ahol még nem történt meg az a teljesen kerékpáros ellenes útfelújítás. A felújított szakaszra pedig be kell szorítani valahogy a kerékpársávot.

Csatlakozzatok az aláírásotokkal.

 


Dunaharaszti közélet facebook csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dunaharaszti közélet facebook csoport, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...