Kerékpárút Haraszti és Taksony között

Dunaharaszti és Taksony között mind a turisztikai mind a hivatásforgalmi kerékpáros közlekedés jelentős. Az útpálya állapota és a megnövekedett forgalom miatt nagyon szükségszerű lenne egy útpályától különválasztott kerékpár- és gyalogos út megépítése. Nagyon sokan járnak át a hétvégén a taksonyi tanösvényre, a lovardához és elég sokan dolgoznak harasztiak is Taksonyban, illetve Taksonyiak Harasztin. A Dunaharaszti belterületi szakaszán is ki kellene építeni a kerékpárutat legalább azon a szakaszon, ahol még nem történt meg az a teljesen kerékpáros ellenes útfelújítás. A felújított szakaszra pedig be kell szorítani valahogy a kerékpársávot.

Csatlakozzatok az aláírásotokkal.

Dunaharaszti közélet facebook csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Dunaharaszti közélet facebook csoport, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.