Kelenföld Városközpont Megmentése

Budapest XI. kerület Tétényi út 63 szám alatt található "Régi Városközpont" megmentése!

A Tétényi úti Városközpontot el szándékozik adni az Önkormányzat. Egy újabb felhőkarcoló épülne a helyén! Újbuda megtelt! Nem kérünk több felhőkarcolót! Meg szeretnénk tartani a Városközpontunkat! Fel szeretnénk újítani a Városközpontunkat! Modernizálni szeretnénk! A szüleink adóforintjaiból épült! Ide jártak vásárolni, piacra, fodrászhoz, boltba , gyógyszertárba, cipészhez, lángosozni és még sok minden egyéb ügyet intézni. Ki szeretnénk egészíteni a szolgáltatásokat postával, okmányirodával, orvosi rendelővel! Nem járulunk hozzá a közvagyon elherdálásához! A Városközpont belső terei a bérlők által szinte kivétel nélkül felújításra kerültek több 100 milliós nagyságrendben! Erről miért nem beszél senki? Kívül fel kell újítani az tény! És mi ezt akarjuk! Felújítani! Hogy a szüleinket és gyermekeinket szolgálja! Mert ez a funkciója!

Kérlek Te is csatlakozz  aláírásoddal a kezdeményezésünkhöz! Írd alá itt vagy személyesen is aláírhatod szinte minden üzletben a Tétényi úti Városközpontban! Több ezren vagyunk már! Itt az idő, hogy végre az történjen ami az itt lakók érdeke és nem az amit bizonyos körök eldöntenek a fejünk fölött! Senki nem dönthet az életünkről nélkülünk!

Ezt egyszer és mindenkorra tisztázzuk most!

Kelenföld Városközpont Megmentése Mozgalom

kék1.jpg

Kelenföld Városközpont Megmentése Mozgalom    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Kelenföld Városközpont Megmentése Mozgalom petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.