Jöhessenek el a szülők a Nyíregyházi Vasvári Pál gimnázium szalagavatójára

Sok végzős társam készül a szalagavatóra. Ez az a program egy tanuló életében, amit 9.-es kora óta vár. Próbálni az osztálytáncra, kihasználni az utolsó együtt töltött nagy pillanatot amire örömmel tudunk gondolni. Felvenni a gyönyörű keringős ruhát, kiállni büszkén tanáraink, évfolyamtársaink és szüleink elé. A legtöbb nyíregyházi iskolában már lassan kész vannak a tánccal, várják hogy eljöjjön a nagy nap. Nálunk mégse olyan izgatott senki. A koronavírus miatt tavaly elmaradt a szalagavató. Idén reménykedtünk hogy minden rendben lesz, de nem így történt. Igazságtalannak tartjuk, hogy míg más iskolákban mindenki erre készül, nekünk azon kívül hogy tánc nem lesz, a szüleink sem jöhetnek el megnézni a szalagtűzést. Ha a vírushelyzet miatt a többi iskolában sem lehetne megtartani az ünnepséget, természetesen mi is elfogadnánk, viszont így igazságtalannak érezzük.

A szüleink és a legtöbb évfolyamtársam is fel van háborodva, hogy minket nem hallgatnak meg, pedig sok ötletünk lenne arra a kivitelezési módra, hogy legalább a szalag feltűzése a szüleink előtt történhessen meg.

Nem tudom, hogy ez a petíció számítani fog-e valamit, de azért szeretném megpróbálni.

Ha ön szerint is meg lehetne oldani hogy a diákok két hozzátartozót elhívhassanak a rendezvényre, kérem írja alá.

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom 12.évfolyam petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...