Jogokat az állatoknak!Vessünk véget az állatkínzásoknak!

Magyarországon a becslések szerint,évente 22.000 kutya kerül sintértelepre.Az ott tartott állatokra még az a látszat tőrvény sem vonatkozik,amit "állatvédelmi " törvênynek neveznek.Az állam a mi adónkból,kb.4 milliárd forintot herdál el a telepeken folyó kivêgzésekre.Egészséges állatokat altatnak el,helyhiányra hivatkozva.Ebből a pénzből állatmenhelyeket is lehetne finanszirozni,ahol humánus,és élhető életet élhetnének,természetessen megfelelő örökbefogadási program mellett.

Az állatokat nem élő személyként,hanem tárgyként kezelik.Valami átmenet az élő anyag,és az élettelen tárgy között.A legtöbb kisállatbiztosítás példáúl lakásbiztositás mellé,kiegészitésként köthető.Ez tarthatatlan!

Az állatkínzásos bünesetek jelentős hányada el sem jut a tárgyalási szintig.Ha mégis,nevetségessen enyhe ítéletek születnek.A biróságok,a birók,nem veszik komolyan az állatvédelmet.Figyelmen kivül hagyják azt a statisztikai tényt,hogy az állatkínzók több mint70./'százaléka,késöbb embert is gyillkol.Az elkövetö veszélyt jelent a környezetére és a társadalomra.A gyepmesteri telepeken bellül elkövetett kínzások,éheztetések,gyilkolások pedig eljárás alá sem kerülnek.

Követeljük tehát,hogy számolják fel a Magyarországon müködő gyepmesteri telepeket!A felszabaduló pénzből alakitsanak ki állatotthonokat,megfelelő környezetben,állandó orvosi ellátással,és örökbefogadási programokkal!

Követeljük,hogy a gerinces állatokat,különösképpen a kutyákat és macskákat,élő személyként kezeljék,hogy az ezzel járó alapjogokban részesülhessenek!Valamint az illetékes szervek -együtmüködve állatvédő szervezetekkel és civilekkel,-dolgozzanak ki egy biztositási rendszert a kisállatoknak.Ez hasonlatossan az emberek tb-hez bizonyos összegért fedezné az állat élete során felmerülő orvosi költségeket.A biztositást a gazda fizetné,és nem a lakásbiztositás részeként funkciónálna.

Végül követeljük az állatvédelmi törvény súlyosbitását.Letöltendő börtönbüntetés kiszabását 2-4 évig terjedő időre az állatkínzóknak,és gyilkosoknak.Valamint a biróságok felszólitását ennek a törvênynek a betartására.

Kérek mindenkit aki egyetért ezekkel a követelésekkel írja alá!Nyilvánossan,mert ha a név elrejtését kéred,nem lessz érvényes az aláírásod!

Fülöpért,és az ősszes megkinzott állatért!

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook