Jobb minőségű Telekom internetet Veresegyház Ligetek városrészben

Veresegyház Ligetek városrészben lakók (és informatikus jómagam) tapasztalatai alapján a Magyar Telekom internet szolgáltatás minősége méltatlanul alacsony. Az internet kapcsolat fél óránként, akár 1-5 percre megszakad. A Telekom szerelői esetenként hetekig-hónapokig dolgoznak hibák elhárításán - pozitív eredmény nélkül. Szóbeszéd alapján sokan tapasztaljuk a Telekom központi hibáját, nem egyedi esetekről van szó.

A szolgáltatás minősége nem fog magától javulni. Adjuk a Telekom tudtára a kollektív elégedetlenségünket e petíció aláírásával!

Az aláírással engedélyezem Lakatos Dávid, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.