Jégkármérséklő rendszer országos leállítása az ország keleti felének megmentése érdekében.

Petíciónk célja a NAK álltal üzemeltett jégkármérséklő rendszer országos leállítása legalább egy évre. Az eddigi megfigyelésekre alapozva merjük állítani, hogy köze van az ország keleti felén lévő aszályhoz ami az idei évben hatalmas termés kiesést eredményezett idáig. Mindemellett hatalmas mennyiségű víz felhasználásával jár ami az alacsony vízszintet okozza folyóinkban és a természet is megsínyli ezt az időszakot, ezért szeretnénk a döntéshozóknál akaratunk elérni.

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Zahorecz István petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )