Játékokat a kisgyermekeknek a Szitakötő játszótérre

Szeretnénk játékokat a legkisebbeknek is a Szitakötő játszótérre. A délelőtti órákban szinte kizárólag a 3 éves kor alatti gyerekek használják a játszóteret, de önállóan csak homokozni tudnak. Nagyon örülnénk esetleg egy faházikónak, kisvonatnak, mini lépcsős csúszdának, kis méretű mászókának. Mivel egy tágas játszótérről van szó, úgy véljük, hogy komolyabb átépítés nélkül is megoldható lenne ez.

A kerületi szülők részéről felmerült továbbá igény több lámpára, mert a téli időszakban gyakorlatilag nem látjuk a gyerekeket délután 4 után. Illetve egy füves rész is nagyon jó lenne, hogy a babákat is le tudjuk tenni, a kavicson fulladásveszéy miatt ez nem megoldható. Piknikezni sehol nem tudunk, hiába a csodásan rendben tartott Vérmező, tele van a fű kutyapiszokkal.

Esetleg érdemes lenne a játszótér éjszakai bezárását is fontolóra venni, mert a padokat hajléktalanok használják éjjel, többször találkoztunk már üvegekkel a padok körül.

Előre is köszönjük a fejlesztéseket!

 

szitakoto_jatszoter3.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Cser-Palkovics Réka, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook