Iskolás gyermekeinknek SZAPPANT és KÉZTÖRLŐT!! Elég volt a hanyagságból!! Védjük meg gyermekeinket!!

Tisztelt Szülők, Nevelők, kedves Társaim!

 

Tisztelettel fordulok most Önökhöz, gyermekeink védelmében, mert úgy néz ki nincsen másik út.

Igyekszem neveket nem írni a témában, kivéve azt, hogy a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskolához szeretnénk segítséget, összefogást kérni most Önöktől!

Egy ideig az ember türelmes és toleráns volt, de az már talán 2 éve is lesz lassan amiről tudunk, hát most elég.

Kis dologról, de ezáltal annál nagyobb problémáról fogok Önöknek betekintést mesélni, fő témánk a SZAPPAN és esetlegesen a KÉZTÖRLŐ az iskola wécéiben, mert az a helyzet hogy NINCSEN!!.

Hivatalosan ki tudja mióta, de tavaly sem volt!!

Egy olyan világban élünk manapság, ami nap mint nap próbára tesz minket szülőket, tudniillik hogy hányan folyamatosan és allandóan betegek és hiányoznak igen szerte az országban, sajnos….

Szerintem ott kellene hogy kezdődjön egy része a dolognak, hogy az alapvető higiénia legalább biztosítva van, mindenki érdekében védelmében!

A jelenlegi helyzet az, hogy óriási szükség lenne ezekre az alapvető dolgokra mint a SZAPPAN és esetleges valamilyen KÉZTÖRLŐ- szárító?, de sajnálatosan ez NINCSEN megoldva és biztosítva!!

Az a helyzet, hogy ezt elkendőzve, olyan protokollal próbálja az iskola megoldani menteni a menthetőt, hogy wc használat után, a gyermek menjen vissza az osztályba és ott mosson kezet! Még valahol esetleg egy mentőövnek hangzana, de kérdem én, wc után az osztályba érve esetlegesen a gyermek hány dolgot is fog meg?, esetleg igen korosztálytól függetlenűl, elfelejti addigra?, vagy véletlen, nem is oda tartja útja utána? Akkor ez így rendben van, jól alszunk?? Mert még egy kis közösség illemhelyén is látni a Kézmosás menetéről akár képekkel ellátott segédletet a falon!. Akkor ezt az iskolát mihez is lehetne hasonlítani, ha itt még biztosítva sincs enne a lehetősége?!

A régebbi időkben is megoldották a szappant és kéztörlést, nem beszélve a járványidőkben való lavoros fertőtlenítőről, emlékszünk erre?

Nem mentség az sem, hogy a gyermekek felügyelete nem megoldott, hogyan is vandálkodnak a wécékben sajnos, mert ezzel is folyamatosan probléma van! Senkinek nincs joga a gyermeknek megmondani, beleszólni hogy a wécében mit csinál, nehogy félreértés történjen..!, Ez is csak egy itteni história, ilyen világot élünk most, de én akkor is azt mondom hogy bár tisztelettel kérem Önöket is, aki tudja intse gyermekét az illemre is, mert ezek az információk sem kerülnek közénk, illetve közösen kellene próbálnunk ezen dolgozni! .

Az iskola kijelentette hogy nem kap szappant mert nincs a beszerzőtől, ahogy elvileg más helyeken is hiány! Ki tudja pontosan miért és ki a felelős ebben, nem is érdekelne, de ez mellett mégis több felső ember elmegy az ügy mellett, nagyon hosszú idő óta!

Ès akkor most említsem meg az Iskola Alapítványába összegyűjtött összeget, amiből sajnálnak erre kivenni pénzt??

 

Most kérem Önöket, hogy aki egy kicsit is belátta ennek fontosságát, a gyerekek és akár egész társadalmunkra nézve, induljon már el ez az irány itt ebben az iskolában, mert elvileg ez nem egyedi eset, fogjunk össze közösen és nyissunk föl sok szemet a tudatossághoz és legalább tegyünk valamit most ebben a körben Mi az ügy érdekében, kérem szépen gyűjtsük az ALÁÍRÁSokat!!!

 

Köszönettel

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gyöngyös Katalin petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...