Időseknek fenntartott óra az élelmiszerboltokban a járvány idejére

man-3723548_1920.jpgNéhány európai országban már bevezették az úgynevezett "időseknek szánt órát" az élelmiszeráruházakban, amikor egy kitűzött időszakban kizárólag a 70 év fölöttiek - személyi igazolványuk bemutatásával - mehetnek be az üzletekbe vásárolni.

Ez az intézkedés Magyarországon is létfontosságú a szüleink, nagyszüleink egészségének és biztonságának védelme érdekében, amikor a tömegektől távol, kitakarított, fertőtlenített, feltöltött polcokról vásárolhatnak. 

Mindannyian tudjuk hogy a COVID-19 vírus az idős emberekre nézve a legveszélyesebb. A kisnyugdíjasok szintén azok, akiknek sem pénze, sem ereje nincsen arra, hogy hatalmas készleteket halmozzanak fel, és mire a boltba érnek, sokszor már csak kifosztott polcokat találnak. 

Ez a petíció azért született, hogy ezt megváltoztassuk amíg a krízis tart. Kérem, hogy aláírásával támogassa az időseket abban, hogy továbbra is hozzáadott kihívások nélkül alapvető élelmiszerekhez jussanak. Az ő nevükben is - köszönöm. 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Alpers Zsófia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook