IBDWorldday

Baranya Zoltán vagyok. Rendezője és szervezője az évről évre megrendezésre kerülő nemzetközi IBD Worldday Budapesti eseményének. Amely minden évben május 19-én kerül megrendezésre. Tavaly a Margit-szigetre szerveztük. Volt futás, séta és a szökőkút lila fényben való megjelenítése. (A lila szín az IBD betegség nemzetközi színe.) Célunk a betegség megismertetése az egészséges emberekkel, egy összetartó közösség felépítése, példamutatás a többi betegnek, hogy ezzel a betegséggel is lehet élni.
Az IBD betegségek (Morbus crohn és Colitis ulcerosa ) a krónikus és fekélyes vastagbélgyulladás öszefoglaló elnevezése. Jelenleg Magyarországon 35-40000 IBD beteg van. A mostani rendezvényünk szintén tartalmazna futást, sétát és jógát is szeretnénk még. Szeretnénk még kivilágíttatni egy hidat lila fénnyel Budapesten. Lehetőség szerint a Margit-hidat.  Ennek eléréséhez kérném aláírásotokat, csatlakozásotokat egy jó cél érdekében.

Tisztelettel és köszönettel: Baranya Zoltán.

Az aláírással engedélyezem Baranya Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.