#HungaryWantsKrewella

Sziasztok! :)

 

 

Tudomásunkra jutott, hogy idén egy picike hajszál hiányzott ahhoz, hogy a Krewella nevű formáció visszalátogasson hazánkba a tavalyi fellépésük után. Sajnos ez meghiúsult, több mint egy évig harcoltunk értük eredménytelenül, nagyon úgy tűnik, hogy idén nem lesz szerencsénk látni Jahant és Yasmine-t. Ezzel a petícióval szeretnénk megmutatni nekik és a hazai fesztiváloknak/kluboknak, hogy igenis nagyon várjuk őket vissza Magyarországra! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki aláírásával hozzájárul sokak álmának valóra válásához!

We tried to talk to promoters, and fought a lot for them, but it seems Krewella is not coming back to Hungary this year. We want to show to festivals/clubs we would like to bring them back to Hungary next year! Thank you for your help, it means a lot! :)

#HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella  #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella  #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella  #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella  #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella #HungaryWantsKrewella