Hogy a soproni elkerülő ne elzárjon

Mi, soproni és Sopron jövőjéért aggódó polgárok kérjük, hogy a Sopront elkerülő M85-ös gyorsforgalmi út és a Győri út, Balfi út, Nemeskúti út, Tómalom utca, Pozsonyi út kereszteződéseknél úgy kerüljenek kialakításra már most a műtárgyak, hogy azoknál önálló, az európai szabványnak megfelelő szélességben épített, aszfaltburkolt kerékpár utak kiépítésére lehetőség legyen. E mellett ezen kereszteződésekhez csatlakozó utak fejlesztésénél ugyancsak ezen paramétereknek megfelelő kerékpár út kiépítéséről gondoskodjanak. Mindezt annak érdekében, hogy Sopron város és az azt környező területek a 21. századnak megfelelő formában, családbarát módon megközelíthetővé váljanak, nem csak egyetlen erdei, kavicsburkolt felületű túrakerékpár úton keresztül juthassunk el ezen területrészek egy irányába.

Az aláírással engedélyezem Ákos Tutuntzisz, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.