Hivatásunk, Jogállásunk, Megélhetésünk védelme!!!

letöltés.png

Tiltakozás a Hivatás és az Életpálya lerombolása ellen!!!!

• A VÁM- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete tiltakozik a hivatásos szolgálat diszkriminatív megkülönböztetése ellen, továbbá követeli, hogy az életpályát illetmény emelés nélkül ne módosítsák!
  • A szakszervezet tiltakozik minden olyan megkülönböztetés ellen, amely a hivatásos állományt megosztja egyeseket kiüresedett jogállással fenyeget.
  • A jelenlegi életpálya működtetése a helyes munkaköri besorolások végrehajtásával, az előmeneteli feltételek meghatározásával a képzettségi követelmények teljesítésével biztosítható!
  • Követeljük a közszolgálati pótlék mindenkire kiterjedő legalább 50%-os bevezetését, illetőleg azon kormánytisztviselők, és pénzügyőrök akik részesülnek a pótlékból részükre ennek megfelelő mértékű emelését!
  • Követeljük az átszervezésben, jogviszony váltásban érintett kollégák továbbfoglalkoztatásának garantálását!
  • Követeljük a hagyományos jövedéki- vámszakmai területek tiszteletben tartását, a vám- és pénzügyőri szakterület tagjai tekintetében a hivatásos jogviszony fenntartását!
  • Követeljük a szolgálatban megfáradt, a folyamatos átszervezésekben belefásult a szolgálatot tovább nem vállaló kormánytisztviselők, és hivatásos állományú tagok tisztességes felmentésének azaz a jelenlegi szabályok szerinti garantálását!
  • A szakszervezet elfogadhatatlannak tart minden olyan változást amely az illetmény hosszútávú csökkenésével, illetőleg az illetmény emelések elmaradásával járhatnak!!!!
  • Követeljük a jogszabálytervezetek érdemi egyeztetését, a jogalkotó, és a kormány ne döntsön az érdekképviseletek véleményének megismerése nélkül!!!!!!!!

A Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete arra kéri a Nemzeti adó- és Vámhivatal személyi állományát, hogy amennyiben a felhívással egyetért, aláírásával támogassa annak tartalmát!

A felhívás célja, hogy felhívja a döntéshozók figyelmét arra, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal személyi állománya rendkívül nehéz helyzetben van, a tervezett változtatások tömeges elvándorlással fenyegetnek. A munkavállalók szeretnének békében, nyugodtan és tisztességesen dolgozni Magyarország lakosságának érdekében, de ehhez stabilitás kell! Nem tudunk olyan életpályával egyetérteni, amely minden munkavállalónak sérelmet okoz!!!

Támogass, hogy cselekedhessünk!

Támogató aláírásukat ezúton is megköszönve!!!!

Holecz Gábor

Elnök VPDSZ

vpdsz_logo_küld.jpg

Holecz Gábor Vám-és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével