Halkabb villamost Pasarétre!

Kedves Pasaréti Szomszédom!

Figyelmét és támogatását szeretném kérni, hogy aláírásával támogassa a petíciót, amely a villamos sebességkorlatozására irányul a Kelemen László utca és a Nagyhíd megállók közötti szakaszon.

Tények: A villamospálya melletti utcákban a gépjárműveknek a megengedett sebessége 30 km/óra, fekvőrendőrökkel lassítják a forgalmat és a behajtás is célforgalomhoz kötött, ezek az eszközök biztosítják nyugalmunkat.

Probléma: A villamosok az említett szakaszon nagy sebességgel közlekednek,  jellemzően 40-50 km/óraval, amely kellemetlen sivító, 85-90 decibeles hangerőt generál, ami nagyon hangos ezen a csöndes és nyugodt környéken.

Korábbi lépések: A Budapesti Közlekedési Központ felelős osztályával több levelet váltottam, különböző szinteken, hogy az említett szakaszon korlátozzák a villamos megengedett sebességét 30 km/órára, amivel lényegesen csökkenne a kellemetlen zajszint. A helyzetre visszautasító válaszokat kaptam, majd az ügyet lezárták, ezért fordultam Önhöz.

Kérem, támogassa nyílvános aláírásával a kezdeményezésemet, hogy a Kelemen László utca és a Nagyhíd megállók közötti szakaszon a villamos megengedett sebességét 30 km/órára korlátozzák, hogy megszűnjön a kellemetlen zajforrás a környékünkön.

Köszönettel,

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bognár Bence petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...