Haladéktalan nettó összegű 500 000 forintos kifizetést az egészségügyben dolgozók számára!

Kérjük a kormányt, hogy az egészségügyben dolgozók részére biztosítani kívánt 500 000 forintos kifizetés azonnali és nettó összegű legyen!

A novemberre beígért 20 százalékos fizetésemelést már májustól biztosítsák számukra! Az egészségügyben dolgozók az életüket teszik kockára a betegekért. A Fidesz-kormány és Orbán Viktor ehhez képest a papokat és a kormánypárti politikusokat nevezi bátraknak. Ez az egész Fidesz szégyene, és megalázó az egészségügyben dolgozók számára.

Kérjük a kormányt, hogy haladéktalanul biztosítsa számukra a megfelelő védőfelszereléssel a munkakörülményeik javítását, továbbá az azonnali fizetésemeléssel a munkájukat anyagilag is ismerjék el!

Andó Miklós önkormányzati képviselő, MSZP

Gömöri József bizottsági tag, Jobbik

Hernádi Gyula önkormányzati képviselő, DK

Lukoczki Károly önkormányzati képviselő, frakcióvezető, MSZP

dr. Morauszky András bizottsági tag, MSZP

Rádai András bizottsági tag, DK

Szilágyi György országgyűlési képviselő, Jobbik

Vaskó Mária önkormányzati képviselő, Jobbik

Az aláírással engedélyezem Lukoczki Károly, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.