Haladéktalan nettó összegű 500 000 forintos kifizetést az egészségügyben dolgozók számára!


Kérjük a kormányt, hogy az egészségügyben dolgozók részére biztosítani kívánt 500 000 forintos kifizetés azonnali és nettó összegű legyen! A novemberre beígért 20 százalékos fizetésemelést már májustól biztosítsák számukra! Az egészségügyben dolgozók az életüket teszik kockára a betegekért. A Fidesz-kormány és Orbán Viktor ehhez képest a papokat és a kormánypárti politikusokat nevezi bátraknak. Ez az egész Fidesz szégyene, és megalázó az egészségügyben dolgozók számára. Kérjük a kormányt, hogy haladéktalanul biztosítsa számukra a megfelelő védőfelszereléssel a munkakörülményeik javítását, továbbá az azonnali fizetésemeléssel a munkájukat anyagilag is ismerjék el! Andó Miklós önkormányzati képviselő, MSZPGömöri József bizottsági tag, JobbikHernádi Gyula önkormányzati képviselő, DKLukoczki Károly önkormányzati képviselő, frakcióvezető, MSZPdr. Morauszky András bizottsági tag, MSZPRádai András bizottsági tag, DKSzilágyi György országgyűlési képviselő, JobbikVaskó Mária önkormányzati képviselő, Jobbik

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lukoczki Károly, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook