Hágaly Lályv

"Update 2019.03.19:

  • Tervezett-Irányzott időpont a "Hágai Városnézős Sztrím"™© megtartására: 2019.03.23. Szombat - kb. ~15:00-19:00 között.
  • Ha érdekel az esemény és az időpont is megfelelő, az aláírást követően nincs is más teendőd, csak követni az updateket és a véglegesített időpontban a szokásos helyen megjelenni ( http://twitch.tv/menesibros).
  • Ha nagyon szívesen néznéd ezt a közvetítést de az időpontra ráférne némi módosítás, akkor az aláírás mellett az indokolás részébe jelöld meg a számodra megfelelő időponto(ka)t az alább meghatározott időintervallumon belül.
  • A közvetítéshez szükséges mobilinternet és az azzal kiszolgált, boldoggátett népszám arányainak #worthölhetőségére tekintettel a következő érvényesül: akkor lesz megtartva a városnézés, ha LEGALÁBB TÍZ, AZAZ (10) aláíró (ember) biztos szándékot és érdeklődést jelez.
  • Nem megfelelő mennyiségű érdeklődés, ráérés, illetőleg rosszidő esetén sem vetjük örökre szemetesbe a dolgot, hanem csúszik 1-2 hétvégét. De egyelőre a mostani (03.23) szombatot nyilatkozzátok csak!
  • A petíciót és a streamet megosztani ér, nem előfeltétel a mindennapi sztrím követés, olyat is hívhattok, aki szeret (az interneten) várostnézni. Tehát pl azokat, akik szabadidejükben szivesen játszanak a Google Maps nevű játékkal meg az utcakép verzióval. Ez még annál is jobb lesz!"

<Köztes átvezető infók:

A discordunkon tudsz a lehető leg-naprakészebb lenni az infókkal, úgyhogy amennyiben nem tetted volna még, a kettőspontot követő linken tudsz csatlakozni a Menesi Bros. discord szerverre: https://discord.gg/qhDSHNG

Ahol ugyanis elérhető másik két petícióbőrbe bújtatott jelentkezési lap, az egyik a tervek szerint április végi CSIPET-CSAPAT KÖZÖSSÉGTALÁLKOZÓ™©, amely egyelőre az igényfelmérés szintjén van, de meg kell szervezni azt is, úgyhogy amennyiben szeretnél velem, illetve a stream közösségével találkozni, töltsd ki ezt az ívet is:
https://www.peticiok.com/csipet-csapa-tali

S Végül, de nem utolsósorban, magyarigazsághoz méltóan van egy harmadik ív is, ami pedig arról szól, hogy amennyiben érdekel az a készülő korszakalkotó MMORPG, amin (az elkövetkezendő években) dolgozom, töltsd ki ezt az ívet is egy névvel és egy valós e-mail címmel, mert az infók, promóciók, limitált megszerezhetőségű itemek kódjait erre fogjátok majd kapni a jövőben (amikor nem a streamen, tőlem ;) ). Szóval félmondatban összefogalmazva azt mondhatnám, hogy akit érdekel egy 18. században játszódó, stratégiát is igénylő, kissé komplex, de annál élvezetesebb, történelmileg korhű, egész világot open-worldben besétálható MMORPG, mindenképp töltse ki, már csak az infokért is. Utána meg szépen végül idejegyzem, hogy a mostani játék korai szakaszában érdeklődést támogatást kifejező/nyújtó személyek olyan felbecsülhetetlen értékű, később (már akár alpha - closed bétában sem elérhető limitált, egyedi) rewardokat kaphatnak, amitől nagyon nagyot fog majd nőni az e-Pee-Peed. Aláírásokat ide:
https://www.peticiok.com/rots_mmorpg_feliratkozoiv_kabe

Köztes átvezető infók vége>

Eredeti szöveg:

Szóval az van, hogy elvileg kölcsönös a vonzalom és az igény egy jó kis holland utcákat róvós, óceánparton lájvolós HÁGAI VÁROSNÉZŐS SZTRÍMRE™© , ezért a városnéző sztrím technikai feltételeinek biztosítása érdekében kérlek jelezd, ha és amennyiben érdekel, illetve hogy a héten (2019.03.18-2019.03.24) a CSÜTÖRTÖKTŐL VASÁRNAPIG tartó időszakban melyik időpont(ok) felel(nek) meg. Ha ebbe a csipet csapat petíciós cuccosba nem lehet időpontot reagálni, kérlek tedd meg privátban vagy a sttrímen, megtegelve engem. Köszi. De lehet indokolni. Kipróbáltam. Szóval oda írjátok hogy mikor értek rá. Lehetőleg 19:00óráig bezárólag, mert naplemente után nem sok látnivaló marad.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem dr. Ménesi Rudolf, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...