Csipet-Csapa-Tali

Tisztelt Csipet-Csapat-Tagok!

Szeretnék egy közösségtalálkozót szervezni, amennyiben van rá igény a részetekről is. A szeged vonzáskörzetében élőkkel majd összehozzuk Szegeden, ahhoz nem kell különösebb szervezés, Szeged az én Országom. Mindenki mással azonban, (e jelenléti ív címzettjeivel) Budapesten találkoznék, a terv szerint egyelőre valószínűsíthetően a Barcraftban foglalnék asztalt ha legalább lennénk biztosan 10-15-en.

A hazamenés jelenlegi terv szerint április 15-30között lesz valamikor és 1-2 hetet leszek Magyarországon, ez alatt ejthetnénk meg egy csipet csapatolást.

Fontos lenne, hogy ezt a petíciót - a tervezhetőség jegyében - azt írja alá aki nagyon komolyan szándékozik is eljönni, aztán az időpont persze változhat, közbejöhetnek dolgok, de a lényeg a lényeg, ha szeretnétek egy jótmulatós kicsit bemindenezős, egymást és magunkat jólérzős estét, (mármint úgy h résztvevőként) akkor írjátok alá, megjegyzésben pedig általános ráéréseket kérek mint például:

"Óvodás vagyok, este hét után nem mehetek sehova"
"Nyugdíjas vagyok, bármikor ráérek"
"Egyetemre járok, addigra éhen is halhatok, de az meg nincs időhöz kötve, szóval adlak Rudi"

El kell kezdeni időben a szervezést, ghogy minden fasza legyen. Meg is lehet osztani azokkal akik érdekeltek lehetnek, illetve exNerdHubDc-szerveres időimből megmaradt közös ismerősöket is hívhatjátok!

Ölel,
Csipet-Cs-Apó