Ha az iskola nem működik, semmi sem működik!

Tisztelt Városvezetők!

 

A Rogers Gimnázium és Szakképző Iskola hallgatói Önökhöz fordulunk az iskolánk megmaradása érdekében!

 

A szegedi Rogers iskola nehéz anyagi helyzete közismert, és bár az utóbbi hetekben sok ellentmondó találgatás és híradás is napvilágot látott, kijelenthető, hogy az iskolánkat megszűnés fenyegeti.

 

Bár a huszonnegyedik órában vagyunk, mégis meggyőződésünk, hogy összefogással és Szeged Megyei Jogú Város vezetésének támogatásával a Rogers Gimnázium és Szakképző Iskola tanulói és tanárai megmenthetőek.

 

 

Azt az iskola sorsát szívén viselők is tisztán látják, hogy a Rogers szemléletű iskola működése a jelenlegi szervezeti és infrastrukturális berendezkedés mellett nem fenntartható. Ezért véleményünk szerint a hallgatóknak és az iskola fenntartóinak is áldozatokat kell vállalnia a megmaradás érdekében. Mi nyitottak vagyunk minden olyan megoldási javaslatra, mely biztosítani képes a tanköteles gimnazisták és a felnőtt oktatás szakképesítéseket nyújtó Rogers Gimnázium és Szakképző Iskola együtt maradását. Ebben kérjük Szeged Megyei Jogú Város vezetőinek szíves segítségét!

 

 

 

Szeged, 2015.01.16.

                                                                                                                   Rogers Gimnázium és Szakképző Iskola tanulói

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Jakus Gábor , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook