Győri polgárok kezdeményezése a közterületi szemetelőkkel szemben

Szívügyünk Győr!  Látjuk,....olvassuk itt és ott.  De tényleg szívügyünk Győr?   Ha valóban mindenkinek szívügye lenne, akkor nem néznének így ki egy-egy mámoros hétvége után a köztereink, közterületeink, folyópartjaink, sőt folyóink! Nem árasztanánk el nádasainkat és erdőszéleinket építés hulladékkal, gumiabroncsokkal, kommunális hulladékkal, zöldhulladékkal. Szóval be kell látnunk, hogy még nem mindenkinek szívügye a tiszta, szemétmentes környezet. Vannak akik notóriusan-, vannak akik csak alkalmilag állnak át a sötét oldalra. Szerencsére mára megjelentek az önkéntes szemételtakarító jedilovogok is, de harcuk a mindig megújuló szeméthegyekkel és szemetelőkkel szemben lássuk be reménytelen.

Mindezek okán kérem hogy győri polgárként aláírásukkal támogassak a petíciót, aminek célja,  hogy az Önkormányzat hatáskörében egyrészt hozzon drasztikus intézkedéseket, rendeleteket a szemetelőkkel szemben, másrészt találja meg a módját, lehetőségét, hogy az általános - és középiskolai oktatás keretében a diákokat miként lehet bevonni a környezetterhelés felszámolásába, újratermelődésének elhárításába. Vizsgálja felül továbbá, hogy a boltokat, bolthálózatokat üzemeltetők  miként volnának bevonhatók a 200-300 m-es körzetük rendszeres tisztántartásába, biztosítson nyilvános fórumot a további lakossági javaslatok fogadására.

Együtt egy tisztább jövőért!

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nemeskéri Attila petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...