Gyógyszerszállításra vonatkozó törvény eltörlése

Tisztelt Kásler Miklós Professzor Úr, tisztelt törvényhozók!

Sajnos aki külföldről rendel gyógyszert, és nem Budapesti, nincs többé lehetősége házhozszállítással kérni gyógyszerét, hanem fel kell utaznia Budapestre, akár több száz kilóméterről is. Mi lesz így azokkal a betegekkel, akinek a megfelelő kezelését csak külföldi gyógyszerrel lehet biztosítani?

Azt gondolom hogy túlságosan merész volt kijelenteni, hogy ezentúl senki nem szállíthat gyógyszert, csak gyógyszerész/ gyógyszertári szakasszisztens.

Kérem a törvény mielőbbi módosítását, hogy az megengedje a gyógyszerfutár cégek gyógyszerszállítását, postázását, futárszolgálattal történő elküldését így a budapesten kívül élő személyek is hozzájuthassanak külföldi gyógyszereikhez.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Hóka József petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...