Gyermekek biztonságos buszoztatása

Az országgyűlés állítson fel vizsgálóbizottságot, mely elemezze azt a jogszabályi környezetet, amely a gyermekek buszoztatására vonatkozik. Vizsgálják meg, hogy hogyan ellenőrzik e jogszabályok alkalmazását, az ellenőrzési módszereit, a jogsértések gyakoriságát és ezek büntetését. A bizottság fontolja meg, hogy kell-e a vonatkozó jogszabályokat módosítani, milyen új jogszabály megalkotásával lehetne a szülői felügyelet nélkül közlekedő gyermekéletek biztonságát fokozni.

Váradi László bejegyzése nyomán : https://www.facebook.com/janos.weltner/posts/5468075453249898?comment_id=1106430170082877&reply_comment_id=1161504811059374&notif_id=1654891055591454&notif_t=feed_comment&ref=notif

Az aláírással felhatalmazom Dr. Weltner János petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.