Aláírásotokkal támogatásotokat kérjük, Óbuda-Békásmegyer ikonikus edzőterméért, a több mint 40 éve működő Gruber's Gym Sportegyesületért!

  1. A III kerületi önkormányzat úgy határozott, hogy a 1039.Bp. Juhász Gy. U. 8 szám alatti, Gruber's Gym Se. székhelyének működéséhez a továbbiakban nem járul hozzá. Helyette nyílt pályázatot hírdet, -elsősorban- irodahelyiség létesítéséhez. 
Az elmúlt 40 éven át, általunk használt terem, melynek létrehozásában meghatározó szerepet töltött be Gruber Vilmos "Vili Papa", 1980 óta áll, és biztosította a sportolási lehetőséget versenyzői és lakossági szinten egyaránt. Első edzőteremként a kerületben, több generáció nőtt fel nálunk, általunk, velünk. Evvel a döntéssel, a folyamatok megszakadnak és a sokak számára közkedvelt klub tevékenysége megszünhet.
 
Ha nem értesz evvel egyet, akkor támogasd alárírásoddal Egyesületünket, hogy a továbbiakban is helyben tudjunk maradni, folytatva munkákat, így ápolva tovább "Vili Papa" emlékét is! 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gruber Vilmos petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...