[GM]Ares visszahelyezése a Teambe

Kedves Játékostársaim!

 

A magyar Team bizonyos tagjainak hatékonyságát teljes joggal kérdőjelezik meg a játékosok. A magyar Teamben sok olyan tag van mely feladatát méltatlanul végzi, a kérdésekre nem válaszol rendesen/sablonválaszt ad.
Nem szeretnék nevekkel pedálozni, hogy ki végzi rendesen a munkáját, és ki az, aki nagyon látványosan ül be a havi HK kuponért néha-néha. [GM] Ares-t emelem ki, aki rengeteg időt ölt abba, hogy még a legretardáltabb kérdésekre is megpróbáljon válaszolni, és nem egy "lexikon" sablonszöveggel. Szerintem sokaknak nem mondok semmi újat azzal, ha elárulom, hogy Ares segített visszaszerezni egy játékostársa felszerelését, amit egy másik, gerinctelen játékostársa kisajátított magának. A tárgyakat egy másik játékos szerezte vissza, aki azonban ezért bannt kapott és Ares közbenjárásának (azért, hogy ne az kapja a tiltást, aki visszaadta volna a tárgyakat az eredeti tulajdonosnak) az lett a vége, hogy el lett távolítva a Team-tagok közül. Megértem, hogy a Team felsővezetése köteles ragaszkodni a papírforma szabályzathoz, azonban ez a retorzíó abszolút nem igazságos és ami az egészben a legszörnyőbb, hogy ezzel egyetemben egy olyan tag került kizárásra a Teamből, aki lehetőségeihez mérten az egyik legsegítőkészebb volt, valamit türelmes a többi játékossal szemben. 

Tisztelt Team!

Sok munkájuk van ebben a játékban, és nyílván kénytelenek a megadott keretek közt mozogni. Sok társuk azonban közel sem végez olyan munkát, mint amelyet a szóban forgó, volt társuk végzett, függetlenül attól, hogy Derionban vagy Valorianban válaszolt készségesen a feltett kérdésekre (ezt a balansz szerintem eléggé unikáris). Annyit kérek csupán, hogy gondolják át mégegyszer azt, hogy vajon tényleg ez volt a legjobb lépés, valamint azt, hogy valakit azért kellet-e megbüntetni, mert játékostársának segített.

Mindezt azért írtam, mert remélem, hogy ki tudjuk fejezni szolidaritásunkat játékostársunk felé. Kérek mindenkit, aki hasonlóan vélekedik, írja alá ezt a szöveget.

Tisztelettel:
Valkyrie/Street