Legyen a Picur Rádió - Gyerekrádiónak is frekvenciája!

Magyarországon a gyerekeknek is szükségük van egy rádióra, mely könnyen, internet nélkül is elérhető. A Picur Rádió több, mint 5 éve működő, hivatalosan bejelentett online gyerekrádió. Célja a változatos magyar és angol nyelvű gyerekzenék segítségével a gyerekek értelmi és érzelmi fejlődésének támogatása, valamint a szülőkhöz is szóló beszélgetős, és hátérműsorok szerkesztése. Ahhoz, hogy ezt a hagyományos rádiózás eszközeivel elérhetővé tegyük mindenki számára, földi sugárzású rádiófrekvenciát kívánunk igényelni a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál (NMHH). Aláírásával a Picur Rádió-t működtető PR-Net First Kft. benyújtásra kerülő frenkvencia iránti kérelmét támogatja!

Az aláírással engedélyezem Ágnes, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.