Legyen a Picur Rádió - Gyerekrádiónak is frekvenciája!

Magyarországon a gyerekeknek is szükségük van egy rádióra, mely könnyen, internet nélkül is elérhető. A Picur Rádió több, mint 5 éve működő, hivatalosan bejelentett online gyerekrádió. Célja a változatos magyar és angol nyelvű gyerekzenék segítségével a gyerekek értelmi és érzelmi fejlődésének támogatása, valamint a szülőkhöz is szóló beszélgetős, és hátérműsorok szerkesztése. Ahhoz, hogy ezt a hagyományos rádiózás eszközeivel elérhetővé tegyük mindenki számára, földi sugárzású rádiófrekvenciát kívánunk igényelni a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál (NMHH). Aláírásával a Picur Rádió-t működtető PR-Net First Kft. benyújtásra kerülő frenkvencia iránti kérelmét támogatja!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).