Maradjon a DIGI a jelenlegi

A legfrissebb hírek alapján, a DIGI magyarországi vállalatcsoportját felvásárolhatja a 4iG Nyrt., amelynek tulajdonosa Jászai Gellért, azaz Mészáros Lőrinc barátja.

A Digi Communications NV tájékoztatta befektetőit és a piacot 2021. március 29-én, hogy román leányvállalata és a 4iG Nyrt., a magyar IT és ICT piac meghatározó szereplője előzetes, nem kötelező érvényű megállapodást kötött a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (DIGI Kft.), és a leányvállalatok, az Invitel Zrt. és az I TV Zrt. megvásárlásáról.

A felek megállapodásának értelmében a 4iG 100%-os tulajdonrészt szerezne Magyarország vezető telekommunikáció és médiaszolgáltató vállalatcsoportjában. A felek a felvásárlást 2021. szeptemberéig kívánják végrehajtani a DIGI Kft. és a leányvállalatok átvilágítását, a végleges adásvételi szerződés aláírását és a szükséges hatósági eljárásokat követően. 

A történet egyébként nem itt kezdődik, hiszen a magyar kormány láthatóan az elmúlt években próbálja a DIGI-t kiszorítani a magyar piacról, hiszen mondvacsinált okok miatt büntették meg őket és erkölcstelenül zárták ki a DIGI Kft-t az 5G fekrevenciák-árverési eljarásából is.

Mi, a petíció aláírói tiltakozunk a DIGI felvásárlása ellen. A probléma nem az, hogy a DIGI-t megvásárolják, hanem az, hogy kormányközeli kézbe kerül, ami pártállástól függetlenül is számos negatív változást hoz(hat) magával, például a szolgáltatások jelentős áremelkedését.

Azt szeretnénk, hogy a DIGI Kft. ne kerüljön kormányközeli és más politikához köthető céghez. Ha a tulajdonos mindenképpen az eladás mellett dönt, akkor a vállalatot független, megbízható hátterű cégnek adják el. 

Azt szeretnénk, hogy a DIGI Kft. vegye figyelembe az ügyfelei véleményét is. Szabad internetet, minőségi és korrekt árazású szolgáltatást szeretnénk.

Azt szeretnénk, hogy a DIGI Kft. ne engedjen semmilyen nyomásnak, ne engedjék el mindazt, amit eddig felépítettek. 

Kérjük, amennyiben azt szeretnéd, hogy a DIGI továbbra is korrekt ár-érték arányú szolgáltatást nyújtson, írd alá te is ezt a petíciót, és oszd meg barátaiddal, családoddal.

Köszönjük,

Maradjon a DIGI a jelenlegi!


Digi mellett kiálló közösség    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Digi mellett kiálló közösség petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...