Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

olvasó

#215 Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-16 22:00

kedves emberkék, mindenki fel van háborodva de ez ellen tenni is kellene valamit ,és nem csak itt beszélni róla.Ezzel így nem sokat ,érünk el.
ott van a petício ,alá kell írni ,és március felé meg be kell adni ,a parlamentbe ,és addigra össze kellene szervezni ,egy tüntetést hogy vegyenek minket is figyelembe.
ezt vagy 2-3 napra kellene megoldani ,azért mert ha valaki ,pl munkába van akkor másnap ,el tudjon jönni ő is ,és részt tud venni ,a tüntetésbe. jó lenne erről most már beszélni lassan ,és nem csak arról most már hogy így nem jó meg úgy nem jó ,mert ezzel nem ,érnénk el vele semmit ha nem cselekedünk valamit. Úgy kell csinálni mint a diákok ,és ezzel biztos elérünk valamit mint itt csak beszélni róla. Kell egy vezér és meg kell szervezni a dolgokat és parlament elé menni. Erre mit szóltok kedves kolegák ???
üdv--

Válaszok

fecar

#216 Re: Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-16 22:42:35

#215: olvasó - Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

Igazad van! Ennek megszervezésében, főleg budapesti kollegák segítségére számíthatunk,mert vidékről nehéz lenne ezt kivitelezni. Ha valaki vagy valakik lennének olyan tökösek hogy az élére állnának ennek a nemes ügynek,biztos vagyok benne,hogy a vidéki kollegák sem lennének restek,felmenni pestre tüntetni,ha arra kerülne a sor.

 

apukam64

#220 Re: Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-17 12:42:53

#215: olvasó - Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!! 

 egyetértek veled,én benne vagyok sőt ha beélesedik a dolog az iteni kolegák is jönek.kamara helyet csináljunk szakszervezetet,sok jogtalanságot követnek el velünk szembe.vagyunk hozzá elegen.először tegye a miniszter ur renbe az ebben a szférában dolgozok jogviszonyát és utána lehet jogot tanítani nekünk is.ez vonatkozik a kamarára is,évek alatt kiderűlt mindenki számára hogy nem az örökért vanak.évek otta tűrik hogy 10 őrből 9 nincs bejelentve.


Vendég

#231 Re: Ne csak nyafogjunk ,hanem cselekedjünk is:!!!!!

2013-02-17 15:05:44